ENG / ITA
« Geri dön

İNSAN KAYNAKLARI SİSTEMLERİNİN KURULUMU SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitmen: D. Angela TERESİ (Özgeçmiş için tıklayınız).
 
Eğitimin Süresi: Eğitim süresi 60 saattir. Eğitim hafta içi 2 gün (Pazartesi, Perşembe) akşam 20:00-22:00 saatleri arasında ve iki haftada bir Cumartesi günü 10:00-13:00 saatleri arasında verilecektir. Toplamda 11 haftaya yayılı olarak program tamamlanacaktır. Program sonunda açık uçlu cevaplama yönteminin kullanıldığı bir sınav yapılacaktır.
 
Başlangıç Tarihi: Sıradaki başlangıç tarihi henüz açıklanmadı.
 
Kimler katılmalı: İnsan Kaynaklarının bordro ve özlük konusunda bilgisi olup Soft İK konusunda uzmanlaşmak isteyenler, İK Uzmanlığı konusunu derinleştirmek isteyenler, yeni bir kariyer olarak İnsan Kaynaklarını hedefleyenler. İnsan Kaynaklarının tek bir fonksiyonunda uzmanlaşmış olup, büyük resme hakim olmak için diğer fonksiyonları da geliştirmek isteyenler.
İnsan kaynakları uzmanı olmayan yöneticiler için İK uygulamaları hakkındaki bilgilerini derinleştirmek isteyenler İK’cı Olmayanlar için İnsan Kaynakları eğitimine katılabilirler.

Programda Soft İK olarak bilinen ve İnsan Kaynaklarının işe alım, eğitim, gelişim, performans yönetimi, derecelendirme, yetenek yönetimi, ödül ve takdir yönetimi gibi bordro ve özlük dışı uzmanlık alanlarına dair süreç belirleme ve sistem kurma yeteneğinin katılımcılara kazandırılması amaçlanmaktadır.

Eğitim programı 15 modülden oluşmaktadır.
 
• İnsan Kaynakları Planlaması
• Norm Kadro Analizi
• Örgütsel Tasarım Alternatifleri Ve Organizasyona Özel Yapılanma
• Seçme Yerleştirme Aracı olarak Profil Envanteri
• Yönetici Geliştirme Aracı Olarak Profil Envanteri
• İş Hedefleri İndirgeme ve İş Performansını Ölçme
• Yetkinlik Sistemi Kurma ve Yetkinlik Ölçme
• Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri
• Çalışanlara Geribildirim ve Gelişim Planlama Sistemi
• Eğitim İhtiyaç Analizi ve Eğitim Uygulama Süreci
• Yedekleme Planlaması& Kariyer Yolları
• Yetenek Yönetimi ve Kariyer Planlama
• Değerlendirme Merkezi Yöntemleri
• Derecelendirme & Ücret Yönetimi
• Çalışan Deneyimi Tasarım, Ölçme, Aksiyon Yönetimi

Eğitim bedeli için lütfen teklif alınız.
 
Aynı kurumdan 2 kişi veya üzeri katılımlarda %10 indirim yapılır.
 
6 kişi ve üzeri katılımlar için kurum içi eğitim organize edilebilir, şirkete uygun olarak uyarlanabilir.
 
Ücrete materyaller dâhildir.
 
Kesin kayıt ücretin ödenmesi ile gerçekleşir. Ödeme yöntemi Havale/EFT veya kredi kartı şeklindedir.


E-posta: egitim@growint.com
WhatsApp iletişim hattı: 0 535 606 GROW


Ödemeden itibaren 14 gün içinde eğitim programına katılamayacağını bildiren katılımcılar iptal/iade hakkını kullanabilirler. Ancak söz konusu iade hakkı program başlangıç tarihinden 10 iş günü öncesine kadar geçerlidir. Program başlama tarihinden 10 gün öncesine dek yapılan iptal başvurularında, program bedeli kesintisiz iade edilir.

Programdaki uygulamaların verimliliği açısından katılım 8-12 kişilik kontenjanla sınırlıdır.
 
Programda sınava katılım için en az %80 online canlı katılım aranır. Katılım sağlayamayanlara eğitim dokümanları paylaşılır ancak %80 devamlılık oranına etki etmez.
 
Program sonunda sınava katılıp başarı ile tamamlayan katılımcılara “Başarı Sertifikası” verilecektir.
 
Sertifikada online ibaresi bulunmaz. Sertifikalar fiziksel ve dijital olarak iletilir.
 
Kayıt/başvuru ve satınalma işlemine devam etmeden önce lütfen “Eğitim Satış Koşulları”nın tamamını inceleyiniz. Eğitim programını talep eden katılımcı, programı satın almak için başvurarak/ kayıt olarak programa ait temel özellikler, programın vergiler dâhil fiyatı, ödeme ve ifa bilgileri, iptal/iade (cayma) hakkı bilgilerini de edindiğini teyit etmiş ve “Eğitim Satış Koşulları”nı kabul etmiş olur.
 
Siteye kayıt formunda belirtilen veya tarafınızdan iletilen / güncellenen kişisel verilerinizin (adres, e- posta adresi, sabit ve mobil telefon hatları, diğer iletişim bilgileriniz vb) hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve paylaşılmasını sağlamak ve gizliliğinizi korumak amacıyla güvenlik tedbirleri alınmaktadır. Detaylar için KVKK Aydınlatma Metni”ne erişebilirsiniz.